Kerstmiddag

De kerstmiddag op 18 december was weer een groot succes. Mooie woorden, zang, samenzang en entertainment van het KBO-koor Samen Zingen Wij en de groep ’t Kumt Vaneiges. En niet alleen een groot succes maar ook een heerlijke kerstmiddag.

Bij het binnengaan van de zaal werd je getroffen door een sfeer van gemoedelijkheid. Mede door de versiering, de prachtige kerstlichtjes en de mooie kerstbeelden die aanwezig waren.

Om half twee was iedereen in Ter Aa en kon het programma beginnen. Na het openingswoord van de voorzitter sprak de pastoor een kerstgedachte uit. De sfeer werd nog verhoogd door de kerstliederen van het KBO-koor “Samen zingen wij” met het mooie kerstgedicht van Tonnie Tielemans. De groep ‘ t Kumt Vaneiges wist de kerstsfeer moeiteloos op te vangen en te versterken met prachtige accordeonmuziek en zang waar ademloos naar werd geluisterd. Een hoogtepunt was zeker het moment dat ’t Kumt Vaneiges spontaan ons eigen koor op het podium uitnodigde om samen een prachtig lied ten gehore te brengen.

Ook de inwendige mens kwam aan zijn trekken: koffie of thee met kerstbrood en een lekker warm worstenbroodje.

Het werd een middag van samen zingen, samen luisteren en vooral genieten van het samenzijn.