28 september 2020

Stem op ons

Jouw stem is weer geld waard met Rabo ClubSupport. Je kunt van 5 tot en met 25 oktober stemmen op je favoriete clubs. Wij hopen dat we als KBO, een vereniging van en voor senioren, weer op je kunnen rekenen met 1 of 2 stemmen. Het bestedingsdoel 2020 van KBO Erp-Keldonk-Boerdonk is: het aanbod van activiteiten variëren en uitbreiden, waaronder de frequentie van de huidige activiteiten en het hervatten van eerdere activiteiten. Het aantal deelnemers wordt nu immers beperkt door de landelijke en plaatselijke richtlijnen en maatregelen.
Er is dit jaar wel wat veranderd ten aanzien van Rabo ClubSupport. Het stemmen gaat meestal niet meer via een stemcode maar via Rabo internetbankieren of de Rabo app. Heb je problemen met deze manier van stemmen, neem dan contact op met de Rabobank of met Ine van Vugt 0413 212517 of 06 81414345.