7 april 2021

Bakkie doen

Ons  Welzijn wil graag horen hoe wij de huidige periode met de diverse maatregelen ervaren. Op 12 april komen zij met de actie “Bakkie aan de deur” naar Erp. Zie hier de aankondiging:

Bakkie aan de deur

Op maandag 12 april houdt Ons Welzijn de actie “Bakkie aan de deur” in Erp. Het doel van deze actie is om te horen hoe de bewoners van Erp de huidige periode met maatregelen ervaren. Hoe is het om weinig vrienden of familieleden te zien, om thuis te werken, om tijdelijk niet naar de vereniging of sportclub te kunnen gaan en om weinig afleiding buitenom het gezin te kunnen vinden? De sociaal werkers van Ons Welzijn horen graag uw verhaal! Met een kopje koffie/thee komen we tijdens kantooruren bij u aan de deur. Dit kan voor een luchtig gesprekje, maar ook wanneer u vragen heeft voor (praktische) ondersteuning. Uiteraard houden we deze actie corona-proof. De medewerkers zijn te herkennen aan de tassen/bodywarmers van Ons Welzijn.

Omdat Erp helaas te groot is om ineens te bezoeken komen we die dag langs bij de straten die in onderstaand plattegrondje staan gemarkeerd. Dit betreft de driehoek Cruijgenstraat, Schildstraat, Pentelstraat en tussenliggende straten. Op een latere datum zullen we andere delen van Erp aandoen.

Mocht u vragen hebben over de actie of ons die dag gemist hebben, dan kunt u bellen of mailen naar: Andrea Olfen, Sociaal werker van Ons Welzijn, tel: 06-57443759 e-mail: Andrea.Olfen@ons-welzijn.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk om u binnenkort te spreken in Erp!