30 september 2023

Dag van de Ouderen

Internationale Dag van de Ouderen in Ter Aa.
Deze dag wordt al meer dan 30 jaren gevierd op of rond 1 oktober. Nationaal wordt de Dag van de Ouderen in Nederland gevierd op de eerste vrijdag van oktober en lokaal organiseert KBO Erp-Keldonk-Boerdonk voor de senioren uit Erp en omliggende dorpen een avondvullend programma op maandag 2 oktober in Ter Aa, Den Uil 1A te Erp.

De dag valt in de week tegen eenzaamheid, een week waarin in contact komen centraal staat. Kom ook en samen maken we het nog gezelliger.

Wethouder Rik Compagne is uitgenodigd om de zaal kort toe te spreken en vanuit KBO-Brabant is Frans Zegers als regiocontactbestuurder aanwezig. Léon Bots, zanger uit Liessel, zorgt vanaf 20.00 uur voor een geweldige sfeer. Hij is 35 jaar actief geweest in diverse bands. Muziek en zang lopen als een rode draad door zijn leven. Zijn repertoire is gebaseerd op twee positieve elementen uit het leven: de liefde en de zon. Merendeels zingt hij liedjes uit de jaren 60, 70, 80. Toen waren wij, senioren, toch in de bloei van ons leven!

Uiteraard mag u meezingen maar u kunt ook gewoon luisteren en genieten van pure nostalgie.

U hoeft geen lid te zijn van de KBO om deze avond bij te wonen. Er zijn nog kaartjes beschikbaar in de voorverkoop of aan de kassa op 2 oktober. Voor meerdere informatie, bel 0492-464579. De toegangsprijs is 10 euro waarbij een kopje koffie of thee bij binnenkomst en een consumptie in de pauze zijn inbegrepen. De zaal in Sport- en Ontmoetingscentrum Ter Aa, Den Uil 1A is op 2 november open om 19.15 uur. Het programma start om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur.